Evenemang

EVENEMANG

 

Loading Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

maj 2019

Sommarterrassen

31 maj - 31 augusti

Välkommen till vår sommarterrass! Här kan du njuta en god matbit eller något svalkande att dricka, självklart med en oslagbar utsikt över Skantsjön. En perfekt mötesplats under sommarens alla dagar!

Mer information »

september 2019

Wallmans till Åsby

28 september - 5 oktober

Wallmans Salonger – På väg till Åsby! En Supéföreställning med fyra timmar med underhållning av framtidens stjärnor som låter gästerna uppleva musikal, pop, schlager, dans, komik, glitter och glamour. Vi garanterar en kväll som ni sent kommer att glömma!

Mer information »

oktober 2019

Gourmet-Weekend

12 oktober

Boka en matupplevelse ut över det vanliga. Vår avsmakningsmenyn har speciellt framtagits av vår kökschef och innehåller sju stycken rätter. Rätterna har kombinerats med utvalda viner för att höja upplevelsen ytterligare. Vi välkomnar er till en kväll med fokus på mat, dryck, smak och doft. Smaklig måltid!

Mer information »

november 2019

The Christmas Show 2019

22 november - 14 december

Välkommen in i värmen för en magisk kväll i julens tecken. Vårt gedigna lokalproducerade julbord kombineras under kvällen med högklassiga artister som bjuder på en helt magnifik show. Varmt välkommen!

Mer information »

december 2019

Nyårssupé & Dinnershow

31 december

Avsluta 2019 med en avkopplande vistelse hos oss! Njut av vår 3-rätters nyårssupé och underhållande nyårsshow av våra fantastiska showartister. Dansa kvällen lång och skåla in det nya året tillsammans med goda vänner.

Mer information »
+ Exportera evenemang