Evenemang

EVENEMANG

 

Loading Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

februari 2020

Alla hjärtans dag

14 februari

Den 14 februari är det äntligen dags. Kom och fira alla hjärtans dag med oss! Vi har kvällen till ära tagit fram en 3-rätters meny, där du själv får välja varmrätt. Boka ditt bord redan idag!

Mer information »

Gourmet-Weekend

15 februari

Boka en matupplevelse ut över det vanliga. Vår avsmakningsmenyn har speciellt framtagits av vår kökschef och innehåller 5 stycken rätter med tillhörande vin. I priset ingår även mustprovning och afternoon tea. Vi välkomnar er till en dag med fokus på mat, dryck, smak och doft. Smaklig måltid!

Mer information »

maj 2020

Sommarterrassen

1 maj - 31 augusti

Välkommen till vår sommarterrass! Här kan du njuta en god matbit eller något svalkande att dricka, självklart med en oslagbar utsikt över Skantsjön. En perfekt mötesplats under sommarens alla dagar!

Mer information »

Drakbåt efterfest

30 maj
120kr 300 tickets left

Välkommen till Drakbåt "Efterfesten", en levande tradition! Live på scen hittar du det populära partybandet Henke Benko.

Mer information »

november 2020

The Christmas Show 2020

20 november - 19 december

Välkommen in i värmen för en magisk kväll i julens tecken. Vårt gedigna lokalproducerade julbord kombineras under kvällen med högklassiga artister som bjuder på en helt magnifik show. Varmt välkommen!

Mer information »

december 2020

Nyårssupé & Dinnershow 2020

31 december

Avsluta 2020 med en avkopplande vistelse hos oss! Njut av vår 3-rätters nyårssupé och underhållande nyårsshow av våra fantastiska showartister. Dansa kvällen lång och skåla in det nya året tillsammans med goda vänner.

Mer information »
+ Exportera evenemang