Evenemang

Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

oktober 2019

Guldyra i Hallstahammar

18 oktober, 2019

Välkommen till Guldyra i Hallstahammar! Den 18 oktober bjuder Hallstahammar Promotion in kommunens företagare till en kväll utöver det vanliga. Kvällen inleds med att premiera våra duktiga företagare i kommunen och utmärkelser kommer att delas ut under kvällen. Kvällen fortsätter med god mat, underhållning och härliga möten.

Mer information »

februari 2020

Gourmet-Weekend

15 februari, 2020

Boka en matupplevelse ut över det vanliga. Vår avsmakningsmenyn har speciellt framtagits av vår kökschef och innehåller 5 stycken rätter med tillhörande vin. I priset ingår även mustprovning och afternoon tea. Vi välkomnar er till en dag med fokus på mat, dryck, smak och doft. Smaklig måltid!

Mer information »

maj 2020

Mors dag

31 maj, 2020,12:00 - 20:00

Kom och fira mors dag hos oss! Söndag den 31 maj håller vi extra öppet och firar alla mammor. Under dagen erbjuder vi vår a la carte meny där ni hittar något för alla smaker.

Mer information »

juni 2021

Sommarterrassen

28 juni - 28 augusti

Välkommen till vår sommarterrass! Här kan du njuta en god matbit eller något svalkande att dricka, självklart med en oslagbar utsikt över Skantsjön. En perfekt mötesplats under sommarens alla dagar!

Mer information »

juli 2021

Exclusive Dinnershow – Ola Salo

8 juli - 10 juli

Upplev en av våra största stjärnor, Ola Salo, i ett format du aldrig tidigare sett! Det blir en kväll där ledorden är intimt, nära och avskalat med mat och musik av toppklass.

Mer information »
+ Exportera evenemang