Evenemang

Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

september 2019

Wallmans till Åsby

28 september, 2019 - 5 oktober, 2019

Wallmans Salonger – På väg till Åsby! En Supéföreställning med fyra timmar med underhållning av framtidens stjärnor som låter gästerna uppleva musikal, pop, schlager, dans, komik, glitter och glamour. Vi garanterar en kväll som ni sent kommer att glömma!

Mer information »

oktober 2019

Guldyra i Hallstahammar

18 oktober, 2019

Välkommen till Guldyra i Hallstahammar! Den 18 oktober bjuder Hallstahammar Promotion in kommunens företagare till en kväll utöver det vanliga. Kvällen inleds med att premiera våra duktiga företagare i kommunen och utmärkelser kommer att delas ut under kvällen. Kvällen fortsätter med god mat, underhållning och härliga möten.

Mer information »

februari 2020

Gourmet-Weekend

15 februari, 2020

Boka en matupplevelse ut över det vanliga. Vår avsmakningsmenyn har speciellt framtagits av vår kökschef och innehåller 5 stycken rätter med tillhörande vin. I priset ingår även mustprovning och afternoon tea. Vi välkomnar er till en dag med fokus på mat, dryck, smak och doft. Smaklig måltid!

Mer information »

maj 2020

Sommarterrassen

18 maj, 2020 - 8 augusti, 2020

Välkommen till vår sommarterrass! Här kan du njuta en god matbit eller något svalkande att dricka, självklart med en oslagbar utsikt över Skantsjön. En perfekt mötesplats under sommarens alla dagar!

Mer information »

Mors dag

31 maj, 2020,12:00 - 20:00

Kom och fira mors dag hos oss! Söndag den 31 maj håller vi extra öppet och firar alla mammor. Under dagen erbjuder vi vår a la carte meny där ni hittar något för alla smaker.

Mer information »
+ Exportera evenemang