Sparitual

Vår sparitual

Ritual By Care of Gerd är en ritual utformad för att du ska få ut det mesta av ditt besöka hos oss på Åsby Spa. Det är din tid till dig själv, dina sinnen och ditt välbefinnande. 

Våra spavärdinnor lotsar dig genom ritualen som utförs på egen hand i en förutbestämd ordning i elva steg och med utvalda produkter från svenska care of gerd. I ett lugnt tempo kommer du att få uppleva vårt spa på bästa vis med en härlig tvagning av hela kroppen, känslan mellan varmt och kallt, upplevelsedusch med färg och doft, närande ansiktskur och ett välgörande fotbad med väldoftande salter. Vill du ta spakänslan med dig hem så finns alla produkterna från ritualen att köpa i vår shop. 

I vårt spa har vi en åldersgräns på 15 år.

Bokning

Vi har ett begränsat antal platser i vårt spa. Vi rekommenderar alltid förbokning så att du som gäst ska få garanterad plats under din vistelse hos oss.

Öppettider

Onsdag – Lördag

10:00 – 19:00
Mini & Me – Onsdagar i juli/augusti 10:00-14:00

Söndag

10:00 – 13:00

Priser

Sparitual 595:-

Vår mest populära ritual som ger dig den bästa upplevelsen av vårt spa, en avkopplande stund. I  sparitualen ingår entré till spa, tillhörande produkter samt lån av morgonrock och tofflor.

Spaentre för boende gäster 295:-

I detta pris ingår endast entré till vårt spa för boende gäster.

Spaentré för ej boende gäster 395:-

I detta pris ingår endast entré till vårt spa för ej boende gäster.

Mini & Me (endast bokningsbart utvalda tider onsdagar)

Barn 4-12 år 145:-
Barn 13-15 år 195:-

Avbokning

För utebliven avbokning senare än 48 timmar innan ankomst debiteras ni för hela beloppet enligt vår avbokningspolicy. Vid bokning har du möjlighet att lägga till avbokningsskydd för 295 kr.  Läs mer om våra avbokningsvillkor här. För avbokning maila oss på info@asbyhotel.se