Våra produkter

Våra produkter

På Åsby spa har vi har valt att arbeta med svenska ekologiska produkter i våra behandlingar
och i vår ritual. Valda för sin höga kvalitet, goda effekt och hänsyn till miljön.

Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater,
onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

M Picaut

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv, svensk hudvårdsserie med effektivt vårdande hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. Upplev en serie formulerad med noggrant utvalda ingrediens direkt från naturen – för att vårda och ge en synbar anti-ageeffekt har Mette Picaut gjort en hudvårdsserie så som hon själv alltid önskat: enkel, naturanära, ekologisk och fantastisk för hyn! All tillverkningen sker under största möjliga kontroll på plats i Sverige.

Välj mellan alltifrån oljebaserade serum, ansiktskrämer och ansiktspeeling till lyxiga kroppskrämer i härliga konsistenser!

 

  • Jag tror på ”Less is More” när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där odlaren tar hand om både växtlighet och miljön. Produktionen sker i Sverige med grön el och rent dalsländskt vatten. – Love Mette Picaut

C/o Gerd

Care of Gerd är ett svenskt hudvårdsmärke grundat av två syskon med fabriken i Jokkmokk där de tillverkar naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. C/o Gerd använder råvaror som har så liten eller ingen miljöbelastning för natur, djur eller människa. Produkterna innehåller aktiva substanser från vilda örter och bär som plockas i Lapplands djupa skogar och på myrar.

I hudvårdsserien ingår bland annat handtvålar, duschgel, ansiktsprodukter, hudlotion, massageoljor, peeling och den populära unisex deodoranten.